Dr. Hendrik Wynant

Gepubliceerd op woensdag 16 oktober, 2024

Urologie

Dr. Paul Wynant gaat op pensioen na 32 jaar dienst als uroloog in het Waasland. 

Hij was een bijzonder empathisch arts met groot hart voor zijn patiënten, het personeel en zijn collega’s.  Een begenadigd chirurg die tot op de laatste dag veel voldoening haalde uit zijn job. Hij stond aan de wieg van de sterke groei en ontwikkeling van de dienst Urologie van Vitaz. 

Als collega’s zijn we bijzonder dankbaar voor de vele jaren samenwerking. Er is steeds hard gewerkt, maar er was altijd ruimte voor wat humor of een schouderklop om de dag door te komen. De jonge collega’s liet hij alle ruimte voor hun ontwikkeling en stond klaar met advies zo nodig. 

Ook het personeel van de poli, de afdeling en het operatiekwartier zal hem missen. Geen enkele secretaresse-dag of verjaardag werd vergeten. Iemand die het even moeilijk had, kon rekenen op zijn steun en troost. Zijn laatste werkdag was het personeel in het zwart gekleed. In diepe rouw voor het vertrek van een bijzonder geliefd staflid.

In naam van de patiënten, het ziekenhuis, het personeel en de collega’s willen we Paul 1000 maal danken voor het voorbeeld dat hij was. Top zorg met een warm hart