HomeArtikelHet AZ Lokeren verwelkomt nieuwe huisartsen

Het AZ Lokeren verwelkomt nieuwe huisartsen

Gepubliceerd op vrijdag 6 maart, 2020

Op donderdagavond 13 februari mocht het directiecomit√© en een delegatie van artsen-specialisten van het AZ Lokeren 10 Lokerse nieuwe huisartsen en huisartsen in opleiding verwelkomen voor verdere kennismaking met het ziekenhuis. Net als vorig jaar werd er gekozen voor een informeel en dynamisch concept, de ideale formule voor een aangename avond. 

Speeddate

Na een welkomstdrankje konden de huisartsen tijdens korte gesprekken van 2 minuten met de arts-ambassadeurs van de verschillende disciplines in het ziekenhuis verder kennismaken.

Rondleiding

Vervolgens werden alle aanwezige huisartsen en artsen in groepen verdeeld en begeleid door de directie naar de afdelingen RX, scinti, dagziekenhuis, pediatrie, fysio en poli interne die vakkundig en met trots werden toegelicht door de artsen, verpleegkundigen en personeelsleden.

Diner

Tot slot kon men nog langer met elkaar in gesprek gaan tijdens een smaakvol buffet. De huisartsen werden niet met lege handen naar huis gestuurd, maar ontvingen bij het afscheid een goodie bag gevuld met lekkere Lokerse producten en met meer informatie over het ziekenhuis.

Ook dit jaar kan er gesproken worden van een succesvol event dat voor herhaling vatbaar is.