HomeArtikelCornet Cup

Cornet Cup

Gepubliceerd op vrijdag 30 juni, 2023

Twee zwoele zomeravonden, tientallen enthousiaste collega’s, verfrissende drankjes én last but not least, één van de populairste sporten in Vlaanderen van de afgelopen jaren. Alle ingrediënten voor een geslaagde teambuildingactiviteit waren alvast aanwezig. Voor de vierde keer organiseerde de Rapid Hockey Club in Temse de Cornet Cup, een hockeytoernooi voor bedrijven.

Gekleed in het prachtige magenta, zetten de Vitale Vrienden van VITAZ hun beste hockeybeentje voor. Slechts enkelen hadden ervaring in de hockeywereld, maar dat werd ruimschoots goedgemaakt met een onvervalst enthousiasme, ongelofelijke teamspirit en overweldigende werklust.

Elk doelpunt van de magenta-maatjes werd uitbundig gevierd, mede dankzij het overrompelende gejoel van de vele vurige supporters. Eén keer werd de doelpuntenmaakster ook letterlijk en figuurlijk overrompeld door het enthousiasme van haar teamgenoten en eindigde een doelpunt in een zogenaamde ‘vleeshoop’.

Het hoogtepunt voor de Vitale Vrienden was ongetwijfeld toen zij op het einde van de tweede avond de beker voor sympathiekste ploeg mee naar huis mochten nemen. Deze heeft een mooi plaatsje gekregen op de trofeeënplank, te bezichtigen op de recovery van het OK SM.

Helaas waren de andere ploegen nét iets sterker, en konden de magenta-maatjes slechts één overwinning mee naar huis nemen. De beker voor de meeste overwinningen ging dus aan hun neus voorbij. Volgend jaar volgt echter een nieuwe kans voor de vinnige Vitale Vrienden om het nóg beter te doen met minstens evenveel enthousiasme en werklust. Be warned, tegenstanders, we’ll be back!