HomeArtikelVijfde editie levensloop Beveren – schrijf je nu in!

Vijfde editie levensloop Beveren – schrijf je nu in!

Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus, 2019

Op zaterdag 19 oktober en zondag 20 oktober vindt de vijfde editie van Levensloop Beveren plaats. Dit is hét evenement om kankerpatiënten te vieren, te herinneren en om hun naasten een hart onder de riem te steken door als gemeenschap de strijd te steunen tegen kanker.

Sedert de start van Levensloop Beveren beschikt AZ Nikolaas over een eigen team en een centrale tent om als organisatie onze steun te betuigen aan de bewoners van het Waasland die in aanraking kwamen met kanker. Voor deze vijfde editie te Beveren gaan wij voor het eerst samen met ons partnerziekenhuis AZ Lokeren van start onder de noemer Verenigde Ziekenhuizen van Waas en Durme. Momenteel hebben reeds 60 lopers en sympathisanten ons team vervoegd, doch wij gaan uiteraard voor een veelvoud!

Ondersteunen kan op vele manieren: als loper/wandelaar, maar ook bijvoorbeeld als vrijwilliger binnen het bruin café, dat wij gedurende 24 uren uitbaten en waarvan de opbrengsten integraal gedoneerd worden aan Levensloop.

Inschrijven (het inschrijvingsgeld bedraagt 10 € ten voordele van Levensloop) kan via levensloop@aznikolaas.be of rechtstreeks via de website van Levensloop. Donaties zijn op deze website ook steeds mogelijk.

Voor alle leden van ons team voorzien wij bovendien een t-shirt dat speciaal ontworpen zal worden voor de eerste editie AZ Nikolaas – AZ Lokeren!

Alvast van harte bedankt voor uw engagement. Samen maken wij er editie van om nooit te vergeten!

Op naar een even enthousiast team als tijdens de eerste editie!

dr. Philip Nieberding

Medisch Directeur