Dr. Faes Tine

Gepubliceerd op maandag 7 maart, 2022

Gynaecologie - Verloskunde

Dr. Tine Faes vervoegde op 1 maart 2022 het gynaecologisch team van Vitaz. Dr. Faes behaalde haar diploma van arts in 2010 aan de Katholieke Universiteit Leuven om vervolgens in 2015 erkend te worden als specialiste in de Gynaecologie en Verloskunde.

Hierna bekwaamde zij zich verder in de benigne gynaecologie en urogynaecologie tijdens een verdergezette opleiding van twee jaar (subspecialisatie), eveneens te Leuven.

Internationaal werkte zij een jaar in Londen ter vervollediging van haar heelkundige technieken. Hierbij bekwaamde zij zich in het bijzonder in minimaal invasieve technieken (laparoscopie en robotchirurgie) en vaginale ingrepen alsook hoog-risico verloskunde.

Op 1 septemebr 2017 is dr. Tine Faes gestart in az Sint-Blasius (Dendermonde) waar zij onder andere de multidisciplinaire bekkenbodemraadpleging heeft opgericht. Dr. Faes is ook werkzaam in haar privépraktijk te Waasmunster.

Dr. Faes in binnen Vitaz actief in campus Sint-Niklaas en campus Lokeren, waar zij onder andere de poliklinische activiteit verder uitbouwt.