Meet & greet apothekers en Vitaz

Gepubliceerd op donderdag 10 maart, 2022

Maandag 9 mei 2022 | 19.30 uur

Geachte apotheker
Beste collega

Als gevolg van de COVID-19-pandemie hebben wij onze afspraak reeds meerdere malen moeten uitstellen. We hopen dan ook dat de huidige tendens met dalende COVID-cijfers zich verder kan zetten en wij elkaar op maandag 9 mei 2022 kunnen ontmoeten.      ROBOTCHIRURGIE IN HET WAASLAND
Samen met onze artsen nemen wij u graag mee achter de schermen van onze operatiekwartieren om zo de nieuwste evoluties inzake robotchirurgie ter plaatse aan de operatierobots toe te lichten en te demonstreren. 

Om alles COVID-19-veilig te laten verlopen, hebben wij wat gesleuteld aan het concept en ontvangen wij u voor de maaltijd en de synchrone eerste presentatie graag in de cafetaria van campus Sint-Niklaas – Moerlandstraat, waarna wij in kleinere groepjes naar de beide operatiekwartieren zullen gaan. 

AGENDA 19.30 uur: Ontvangst in cafetaria campus Sint-Niklaas – Moerlandstraat, met aansluitend een verzorgde maaltijd. 19.45 uur: Evoluties en toekomstvisie Vitaz | Dr. Philip Nieberding, Medisch directeur 20.15 uur: Bezoek in groepjes aan: De Da Vinci X-operatierobot (urologie, abdominale heelkunde, gynaecologie, thorax- en vaatheelkunde)
Dr. Bart De Troyer | Medisch diensthoofd Urologie De MAKO-operatierobot (orthopedie)
Dr. Jo De Schepper | Medisch diensthoofd Orthopedie 21.15 uur: Receptie | Zaal Egypte – Kasteel Moeland
Gelieve zo snel mogelijk en ten laatste voor 2 mei 2022 uw komst te bevestigen via e-mail: evenementen@vitaz.be met vermelding van uw naam. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. 

U kunt gebruik maken van de ondergrondse bezoekersparking aan de Moerlandstraat.

Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen.