HomeAgendaMeet & greet Wase Apothekers en AZ Nikolaas

Meet & greet Wase Apothekers en AZ Nikolaas

Gepubliceerd op vrijdag 22 oktober, 2021

Geachte apotheker
Beste collega


 In 2019 vond er een eerste succesvolle meet and greet plaats tussen de Wase Apothekers en het AZ Nikolaas, waarbij de focus, naast het volledige medische portfolio van het ziekenhuis, lag op een bezoek aan het Interventioneel hartcentrum.

De editie van 2020 hebben wij helaas moeten uitstellen omwille van de COVID-19-pandemie. Op woensdag 1 december 2021 om 19.30 uur nemen wij onze jaarlijkse traditie graag opnieuw op en nodigen wij jullie uit voor een volgende samenkomst met als hoofdthema ‘Robotchirurgie in het Waasland’. Samen met onze artsen, nemen wij u graag mee achter de schermen van onze operatiekwartieren om zo de nieuwste evoluties inzake robotchirurgie ter plaatse aan de operatierobots toe te lichten en te demonstreren. 

Om alles COVID-19-veilig te laten verlopen, hebben wij wat gesleuteld aan het concept en ontvangen wij u voor de maaltijd en de synchrone eerste presentatie graag in de cafetaria van campus Sint-Niklaas – Moerlandstraat, waarna wij in kleinere groepjes naar de beide operatiekwartieren zullen gaan.

 

Gelieve voor 10 november uw komst te bevestigen via e-mail: evenementen@aznikolaas.be met vermelding van uw naam. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. U kunt gebruik maken van de ondergrondse bezoekersparking van het AZ Nikolaas – Sint-Niklaas – Moerlandstraat.

We kijken er naar uit u te mogen ontvangen.

apr. Karel Van Hoye                                 dr. Philip Nieberding   

Voorzitter Wase Apothekers                    Medisch directeur