HomeNieuwsHoofdpijn symposium een waar succes

Hoofdpijn symposium een waar succes

Gepubliceerd op maandag 14 oktober, 2019

Het eerste symposium van het nieuw multidisciplinair team hoofdpijn was een groot succes! In het mooie Ecoprintcenter te Lokeren ontving het multidisciplinaire team op 10 oktober maar liefst 55 genodigden voor hun lezingen omtrent hoofdpijn.

Na een welkomstwoord van dr. Philip Nieberding, medisch directeur ging neuroloog dr. Bart Siau van start met een toelichting rond de farmacologische behandeling van chronische hoofdpijn. Het nieuwste lid binnen het medisch kader van het pijncentrum, dr. Ali Jerjir ging vervolgens verder rond interventionele pijnbestrijdingstechnieken. Dr. Iris Smet sprak over de ervaring van het pijncentrum met occipitale zenuwstimulatie en medisch diensthoofd, prof. dr. Jean-Pierre Van Buyten deed voor de vragenronde nog een toelichting omtrent de neuromodulatietechnieken voor hoofd- en aangezichtspijn.

Bedankt aan alle aanwezigen voor de talrijke opkomst!

Artsenkader pijncentrum, vlnr: dr. Helena Willems, dr. Ali Jerjir, dr. Iris Smet, prof dr. Jean-Pierre Van Buyten, dr. Francesca van der Puijl, dr. Frank Thiessen en dr. Antunes da Silva

Prof. dr. Jean-Pièrre Van Buyten

Medisch diensthoofd pijnkliniek

dr. Bart Siau

Neuroloog