Eerste editie Infusie AZ Nikolaas – AZ Lokeren

Gepubliceerd op woensdag 15 januari, 2020

Sinds de start van de digitale Infusie begin vorig jaar is onze redactieraad van de vier bestaande leden: dr. Pascal Van Ranst (voorzitter), dr. Philip Nieberding, Natalie Nevelsteen en Naomi Roelens; uitgebreid naar acht leden.

vlnr: dr. Pascal Van Ranst, dr. Philip Nieberding, Natalie Nevelsteen & Naomi Roelens

Prof. dr. Erik Van de Kelft is sinds mei 2019 lid van onze redactieraad om het academisch luik van Infusie mee verder vorm te geven. Zijn recent mandaat bij de UA sluit hier nauw bij aan. Hij zet zich dan ook in om artsen met wetenschappelijke activiteit en hun publicaties onder de aandacht te brengen in ons magazine.

Op donderdag 12 december werd de fusie tussen AZ Nikolaas en AZ Lokeren aangekondigd. Als medisch uithangbord voor ons ziekenhuis maakten we er een punt van meteen onze collega’s uit AZ Lokeren te betrekken. Vanaf 1 januari 2020 maken communicatiemedewerker Mevr. Linn Torfs en abdominaal chirurg dr. Ignace De Keukelaere ook deel uit van onze redactieraad. Zij zullen vooral actief de medische evoluties te Lokeren opvolgen en aanleveren voor ons medisch magazine.

vlnr: dr. Ignace De Keukelaere, Naomi Roelens, Linn Torfs, Natalie Nevelsteen, dr. Philip Nieberding, dr. Pascal Van Ranst & prof. dr. Erik Van de Kelft

VERS VAN DE PERS

Algoloog dr. Ali Jerjir heeft zich sinds kort ook geëngageerd om deel uit te maken van ons team. Dr. Jerjir is sinds 2019 lid van het vast medisch kader in de pijnkliniek waar hij voordien actief was als resident.

Met een sterke participatie van artsen binnen onze redactieraad zijn wij klaar om u continu op de hoogte te houden van de medische evoluties, innoverende projecten en multidisciplinaire en transmurale zorgpaden binnen onze beide ziekenhuizen AZ Nikolaas en AZ Lokeren.